Neruda (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Pablo Larraín
Actori: Mercedes Morán, Luis Gnecco, Gael García Bernal, Emilio Gutiérrez Caba, Alfredo Castro
An: 2016
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis Neruda

Acesta este un complot fictiv în jurul caracterului foarte real al lui Pablo, poetul chilian care, în anii 1940. A fost și senator la congresul chilian în numele partidului comunist. Filmul este stabilit în 1948, când autoritățile se opresc pe comuniști – un timp care poate fi privit ca un precursor de răceală al lui Pinochet din 1970 – iar complotul principal se referă la escrocherile lui Neruda de la poliție, încercările care îl forțează pe tot cuprinsul Chile.

Luis Gnecco ca Neruda este fantastic și la fel este și Mercedes Morán ca Delia, soția aristocratică a lui. La un nivel, filmul oferă o anchetă îngrijorătoare despre personalitatea acestui poet-intelectual-comunist. El este un purtător de cuvânt admirat pentru muncitori și dătătoriți, dar el este de asemenea un bețiv hedonist și un feminin rasfatat; Dur și blând, puternic și slab, caracterul și imaginea lui continuă să se schimbe și este de datoria acestui film că niciodată nu încearcă să ofere o soluție la aceste complexități.

loading...

Într-un episod memorabil, o chelneriță îl întreabă pe Neruda, în timp ce el stă într-un club-restaurant înconjurat de prietenii lui intelectuali-hedonici, plini de alcool. Dacă egalitatea înseamnă că toată lumea va trăi așa cum o face sau dacă înseamnă că el, mulțumește-te cu mai puțin. Nu voi dezvălui răspunsul lui.

Lucrările de filmare acoperă o gamă largă de scene, de la setările urbanistice de film până la terase acoperite cu zăpadă. Toate însoțite foarte mult de costume de epocă, modele, motociclete și cai. Cu toate acestea, filmul aspiră și reușește să fie mult mai mult decât o bucată de epocă.


Trailer Neruda